2015-06-11 08:07:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kellemetlen meglepetések várják

Napi horoszkóp június 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében van, a Merkúr még mindig álló helyzetben látható. Ez a bolygóállás kissé enerválttá teheti. Ebéd után igyekezzen összeszedni magát, és átvészelni a napot. Este csak gyümölcsöt, vagy zöldséget vacsorázzon, és igyekezzen minél többet pihenni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyébe lépett, a Vénusz az Oroszlán jegyében áll. Most igazán kiegyensúlyozott, vidám lehet. Az lenne a legszerencsésebb, ha délután otthon tudná élvezni a nyugalmat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Ikrek jegyében áll, együtt a Nappal. Lehetséges, hogy a főnöke olyan feladatot ad ki Önnek, ami nem igazán a kedvére való. A családtagjaival is nézeteltérés lehet. Bármi is legyen a probléma, ne engedje felbosszantani magát. Semmi sem olyan fontos, mint a nyugalom.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, támadva a Rák jegyét. Úgy fogja érezni, hogy nem kap elég megbecsülést, és nem szívesen lesz ma mások társaságában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Plútó támadja az Ön jegyét, a Merkúr álló helyzetében látható. Ma legszívesebben ki sem kelne az ágyból. Sajnos azonban ez a nap még tartogathat Önnek kellemetlen meglepetéseket a munkahelyén és az egészségével kapcsolatban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz áll Önnel szemben a Halak jegyében. Fordítson elég időt arra, hogy önmagába tekintsen, és hallgasson a belső hangra, az ösztönei nem vezetik tévútra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll, viszont a Hold és az Uránusz támadja a Mérleg jegyét. A váratlan helyzetek miatt előre ki nem számítható, hogy mi történhet ma. Mindenki a másikban próbálja megtalálni a hibát, ez azonban csak elmérgesíti a helyzetet. A fontos döntéseket hagyja holnapra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr álló helyzetben van, ez negatívan befolyásolja ezt a napot. A Hold az Uránusszal áll együtt. Ez az Ön egyik betegségháza, előfordulhat, hogy megfájdul a feje, de az is, hogy nagyon fáradtnak érzi magát. Fogyasszon sok vizet, többször szellőztessen, és tartson több munkaszünetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz hátrafelé haladtában a Nyilas jegyének első fokára ért, és szemben áll a Merkúrral. A fizikai fáradságon kívül azt is érezheti, hogy ma különösen rosszul esik önnek, ha a hibáival próbálják szembesíteni. Jobb, ha nem reagál a kritikára…

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold kellemetlen fényszögben van az Ön jegyével. Ez családi viszályokat jelez, nem kis feszültséggel. Lehetséges, hogy Ön gyökeresen szeretne megváltoztatni valamit, a családtagjai azonban ezt meg szeretnék akadályozni. Próbáljanak egyezségre jutni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter szemben áll a Vízöntő jegyével, a Merkúr álló helyzetben van. Ez arra figyelmeztet, hogy Önnek is precízebbnek kell lennie, ha előre akar haladni a feladataival. Tervezzen pontosabban, és használja fel a tapasztalatait.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz a Halak jegyében áll. Sokat ígérő napnak néz elébe. Bárhol is jár, maradandó pozitív élményekben lesz része. Sikert arat minden területen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: